Mitkä ovat moottoripyörien tyypit?

- Apr 04, 2019-

Eri maissa on erilaisia moottoripyörien luokitusmenetelmiä. Kansainväliset standardit (ISO3833-1977) luokittelevat moottoripyörät kahteen luokkaan nopeuden ja painon mukaan: kaksikäyttöiset moottoripyörät ja moottoripyörät. Moottoripyörien luokitusmenetelmiä on kahdenlaisia: Kiina on jaettu mopoihin ja moottoripyöriin siirtymän ja suurimman nopeuden mukaan. Mopon moottorin tilavuus on enintään 50 ml ja enimmäisnopeus enintään 50 km / h. Moottoripyörät ovat kaksipyöräisiä tai kolmipyöräisiä moottoripyöriä, joiden työtilavuus on yli 50 ml ja joiden suurin sallittu nopeus on yli 50 km / h.

Toinen on jaettu kaksipyöräisiin, kolmipyöräisiin moottoreihin ja kolmipyöräisiin pyörän lukumäärän ja sijainnin mukaan. Yleensä on tavallista luokitella käyttö, rakenne ja moottorityyppi ja työtilavuus. Jos vain se toimii kaupungissa, lyhyen matkan kävelyvälineet, valitse nopeus, joka on enintään 50 km tunnissa, kompakti mini-moottoripyörä tai mopo. Tarve matkustaa usein kaupunkien ja maaseutualueiden välillä, voi ajaa kaksi ihmistä, on suositeltavaa valita moottorin työtilavuus 125 - 250 ml tavallista moottoripyörää.

Jos tieolosuhteet ovat huonot, vaativat nopeaa ajoa tai yleistä kilpailua, käytä sitten maastopyörää. Moottorin, kytkimen ja muiden ytimen konfiguraatioiden mukaan eri malleilla on myös erilainen luokittelu, joka on kuin tavallinen turbo-moottorin tai kaksoiskytkimen voimansiirto, kuuluu yhden kokoonpanoon, ei ole yleisesti edustava.