Liikenne Jamparking-ongelmat, kansalaiset palaavat moottoripiiriin

- Apr 06, 2019-

Rock Cityn autonomistuksen lisääntyessä kaupunkialueiden liikenneruuhkat ovat useimmille autonomistajille päänsärky.

Jotta matkustaminen olisi helpompaa, monet Rock Cityn autoilijat ovat palanneet alkuperäiseen "moottorikäyttöön." Moottoripyörällä, joka odottaa autoa, on nyt auto ja sitten käyttää moottoripyörää, sähkö- tai sähköajoneuvoja, tämä tilanne tapahtui Rock Cityn monien perheissä.

Mitä helvettiä täällä tapahtuu? Reporterpoika 20. elokuuta haastattelussa kerrottiin, että Rock Cityn autojen määrän kasvun myötä kaupunkiliikenteen ruuhkautumisongelmat tekevät useimmista auton omistajista päänsärkyä. Jotta matkustaminen olisi helpompaa, monet Rock Cityn autoilijat ovat palanneet alkuperäiseen "moottoriajoneuvojen aikakauteen", haluavat ajaa moottoripyörää, apua, sähköajoneuvoja.

He ajavat pitkän matkan autoja, lyhyen matkan moottoripyöriä, sähköä, sähköajoneuvoja matkustusetäisyyden mukaan kuljetusvalinnan parantamiseksi.

Status quo: Monet perheautot ja moottoripyörät Chen, jotka asuvat Dongxing Roadissa, työskentelevät lähellä Caoxia ja käyttivät autoa ajaa ja työskennellä joka päivä, mutta osti äskettäin uuden moottoripyörän. Hän kertoi, longyan kaupunki "run", tai älykäs moottoripyörä on kätevin.

Vaihda moottoripyöräliikenteeseen, töihin, ostaa ruokaa ei tarvitse huolehtia liikenneruuhkista, pysäköintiongelmista. Toimittajat vierailivat useissa Rock Cityn yhteisöissä ja totesivat, että auton perhe ja sekä moottoripyörä, sähkö, sähkö että muut "kaksipyöräiset" perheet ovat todella paljon. YujinYuanin piirin vartija Jinin mukaan yhteisössä on yli 1200 asukasta, joista jokaisella on auto ja vähintään yksi "kaksipyöräinen". Tähän hän ymmärtää: "Moottoripyörät ovat erittäin käteviä, kaupungissa ajaa auto ei ole yhtä kätevä kuin moottoripyörä." Jos ajaa autoa ostamaan ruokaa, pysäköinti puolen päivän ajan, kun taas toiset moottoripyörillä ostetaan hyvää ruokaa kotiin.

"Tämä tilanne on lisännyt Rock City -moottoripyörien myyntiä. Moottoripyöräkauppa Xi'an Nanroadissa on myynyt hyvin tänä vuonna, ja myynti on yli 200 yksikköä / kk, ja useimmilla ostajilla on autoja.

Analyysi: Ylikuormituksen välttäminen on tärkein syy

Kansalaisen Yun perheauto "tyhjäkäynnillä" lähes kaksi kuukautta, hän sanoi, että hänen perheensä asui kansan tien, 91north-tien työpaikalla, kaksi kuukautta sitten osti moottoripyörän, ja sitten joka päivä moottoripyörällä töihin, syy on välttää ruuhkia, mutta ei myöskään tarvitse huolehtia pysäköintitilan löytämisestä. "Autolla on lippu, moottoripyörillä ei ole ongelmia.

"Ymmärrän moottoripyörien kätevyyden ja käytännöllisyyden, olipa kyse sitten lasten, työn tai illallisen noutamisesta, niin kauan kuin kaupunkialueella, Mr. Yu ajaa moottoripyörällä, ja auto on vain kaupungin ulkopuolella tai tarvitsee Toimittajat oppivat, että herra Yu: n kanssa monet autonomistajat palaavat "toisen kierroksen" aikakauteen pääasiassa välttääkseen liikenneruuhkia ja pysäköintiongelmia, ja säästää rahaa on myös syy heidän valintansa " kaksipyöräinen "auton matka.