Moottoripyörien alkuperä ja luokitus, kuinka paljon tiedät?

- Apr 02, 2019-

I. Moottoripyörän nimi ja alkuperä Moottoripyörät Taiwanissa, joita kutsutaan "konepyöriksi", "moottoripyörä", pitäisi olla englanninkielinen moottoripyöräkäännös, Hongkongissa nimeltään "moottoripyörä", Kiinassa kutsutaan "moottoripyöräksi", on moottoripyörän kääntäminen riippumatta siitä, mikä otsikko on, se tarkoittaa, että moottoripyörä on moottorissa ja sähkööljyssä,

Ajoneuvo, joka tuottaa tehoa. Moottoripyörien alkuperä oli Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, maailman ensimmäinen veturi oli vuonna 1769 Ranskan (Nicholas Cugnot) höyrykoneella.

Taiwanin puolella alkoi olla vetureita japanilais-japanilaisen ajanjakson aikana, jolloin polkupyörien runkoihin asennettiin polttoainesäiliöitä ja polttimiin ja moottoripyöriin asennettiin moottoreita, jotka ovat nykyisiä "konepyöriä".

Toiseksi moottoripyörätyyppi Japanissa esimerkiksi moottoripyöriä kutsutaan "kaksipyöräisiksi", jotka on jaettu kolmeen luokkaan: pienimuotoiset automaattiset kaksipyöräiset, tavalliset automaattiset kaksipyöräiset ja suuret automaattiset kaksipyöräiset, kun taas Taiwanin tunnetaan kevyinä vetureina, raskaiden vetureiden ja suurten raskaiden vetureiden parissa.

Kevyt veturi viittaa moottoripyörien pakokaasumäärään, joka on 50 senttimetriä, raskaat veturit viittaavat 250 cm3 tai vähemmän pakokaasupyöriin, ja suuret raskaat veturit viittaavat moottoripyöriin, joiden pakokaasuvolyymi on yli 250 cm3.

Kolmanneksi veturin tyyppi

Sukda

Tämä on suurin osa Taiwanin ihmisistä, jotka käyttävät konetta, litteät polkimet, koneen osien ja moottoreiden peittämät muovikuoret, ovat Speedan veturin ominaisuuksia, tämä auto mantereella kutsutaan polkimeksi (GY6), Skoda on veturi pois koneesta johdetun askeleen työkalun roolista, äskettäin laajensi myös yksilöllistä ja naisten suunnittelua.

Off-road Off-Road OffRoad on suosikki rakkaudesta, joka on rakkautta kansan luonteesta, hyvä ajaa vuoristoteitä ja karkeita teitä, pieni runko, pitkäaikainen jousitus ja renkaat, joissa on erityinen kulutuspinta. off-road-ajoneuvo, joka on hiljattain vaikuttanut markkinoiden mieltymyksiin, maastoauton ulkonäkö jäljittelee myös kilpailun MX ja Trail suunnittelua.

Katuauto

Suora istuin on katuautojen ominaisuuksia, katuautot ovat käytännöllinen auton tyyppi, vaikka tukena on suuri pakokaasumoottori, mutta urheilun suorituskykyä ei voida verrata urheiluautoihin.

Hippi-auto Eniten symbolinen hippiauto ei ole Harley Harley Davidson, vaan Yhdysvalloissa Harleyn lisäksi myös japanilaiset autonvalmistajat ovat käyttäneet Harleya vastaavien mallien käyttöönoton kohteena.

Myös kohoavat kahvat, pitkänomaiset etujouset ja matalat tyynyt symboloivat myös 60-luvun vapaasti juoksevaa tyyliä.

avoauto

GP: n jäljitelmän ulkoilma on monien nuorten fanien suosikki, jossa on monisylinterinen moottori ja kevyt runko, nopea nopeus, lyhyt akseliväli ja korkean suorituskyvyn ominaisuudet, mutta myös urheiluauton peruslaitteet.

Muu tie

Eurooppalaiset ja amerikkalaiset harjoittavat pitkän matkan matkustamista, jotta he voivat matkustaa pitkiä aikoja, joten erityistä huomiota mukavuuteen tässä veturissa on yleensä huomaavainen ritarin varusteet, kuten riittävä tila jne., Taiwanissa on autoa ystäviä tällainen auto.

Tie maastoajoneuvot

Maastoajoneuvon ja katuauton välissä, jossa on suurempi painopiste ja iskunvaimennus, joka on muodonmuutosautolajien veturinkuljettajien markkinat, tämä auto on maastoajoneuvojen henkeä , mutta jos haluat ylittää vuoret, tai suosittelemme ajaa maastoajoneuvoja.

Vintage Car History asettuu perinteisiin, retro-tyylisiin asioihin missä tahansa aikakaudessa ei ole koskaan vanhentunut. Kun ihmiset pyrkivät yhä enemmän henkilökohtaiseen itsensä ilmaisuun, monet moottoripyöräilijät ovat nostalgisia ja kaipaavat viime vuosisadan moottoripyörän herrasmieskulttuuria ja ilmaisevat sen henkilökohtaisilla mieltymyksillä. Viime vuosina suurten moottoripyörien näyttelyissä retro-moottoripyörät ovat tulleet tärkeäksi voimaksi.

Vintage-moottoripyörä on moottoripyöräkulttuurin ydin, hyvin klassinen maku, modernin suorituskyvyn rikas tunne heijastaa moottoripyöräkulttuurin ainutlaatuista viehätystä, valloitti suuren määrän ystäviä autolla kaikenikäisten ihmisten tyyliin.

Kaupalliset ajoneuvot

Vetolaitteen askel askeleen lisäksi Aasiassa kuljettaa tavaroita, mutta myös veturin tärkeä tehtävä, tämä auto korostaa yksinkertaista huoltoa, polttoainetehokasta ja kestävää, Taiwanissa, kuten susi, rakkaus on tällainen auto , jotta siitä tulisi asteittain henkilökohtainen muunnettu auto.

Sähköajoneuvot Auto on sähkökäyttöinen ja vaihdetaan moottorilla, ja se käyttää parhaillaan lyijyakkuja paristona energian varastointiin, jonka odotetaan korvaavan polttokennolla tulevaisuudessa, kun ajoneuvon akun käyttöikä on voidaan lisätä toivottavampaan vaiheeseen.