Sähkömoottoripyörien kokoonpano

- Apr 20, 2019-

Taittoteho Virtalähde tarjoaa sähköenergian sähkömoottoripyörän käyttömoottorille, joka muuntaa virtalähteen sähköenergian mekaaniseksi energiaksi ja ajaa pyörät ja työyksiköt suoraan taajuusmuuttajan kautta tai suoraan. Nykyisin sähköautojen yleisimmin käytetty virtalähde on lyijyakut, mutta sähköajoneuvoteknologian kehittyessä lyijyakut korvataan vähitellen muilla paristoilla niiden alhaisen energian, hitaamman latausnopeuden ja lyhyempien käyttöiän vuoksi.

Uuden virtalähteen soveltamista kehitetään, mikä avaa laajan näkymän sähköautojen kehittämiselle.

Vetomoottorin käyttö Moottorin tarkoituksena on muuntaa virtalähteen sähköenergia mekaaniseksi energiaksi joko taajuusmuuttajan tai suoraan pyörien ja työyksiköiden kautta. Nykypäivän sähköajoneuvoja käytetään laajalti DC-merkkimoottorina, moottorilla on "pehmeät" mekaaniset ominaisuudet, ja auton ajo-ominaisuudet ovat hyvin yhdenmukaiset.

DC-moottori, joka vaihtuu kipinöiden takia, vähemmän kuin teho, pienempi tehokkuus, huolto- ja kunnossapitotyö, moottoriteknologian ja moottorinohjaustekniikan kehittäminen, korvataan vähitellen DC-harjaton moottorin (BCDM) avulla. magneettinen vastusmoottori (SRM) ja AC asynkroninen moottori.

2

Moottorin nopeuden säätö

Moottorin kierrosluvun säätölaite on säädetty sähköajoneuvon nopeuden ja suunnanvaihtoon, ja sen tehtävänä on ohjata moottorin jännitettä tai virtaa ja suorittaa moottorin ajon momentin ja pyörimissuunnan hallinta. Aikaisemmissa sähköajoneuvoissa tasavirta- moottoreiden nopeus saatiin aikaan jousivastuksilla tai muuttamalla moottorin magneettikentän kelojen kierroslukuja. Nopeutta säätävän tason ja ylimääräisen energiankulutuksen tai sähkömoottorien rakenteellisen monimutkaisuuden monimutkaisuuden vuoksi sitä käytetään harvoin nykyään. Nykypäivän sähköajoneuvoja käytetään yleisemmin tyristorin katkaisunopeudessa moottorin loppujännitteen tasaisen muuttamisen avulla, ohjaamalla moottorin virtaa moottorin ei-luokan nopeuden saavuttamiseksi. Sähköisen sähköteknologian jatkuvassa kehittämisessä se on myös vähitellen korvattu muilla tehonsiirtimillä (GTO-, MOSFET-, BTR- ja IGBT-jne.) Hakkuunopeuden säätölaitteisiin.

Teknologian kehityksestä ja uusien moottorien käyttöönotosta sähköajoneuvojen nopeuden säätö DC-invertteriteknologian käyttöön muuttuu väistämättömäksi trendiksi. Pyörimisessä, vaikkakin ohjausmoottoria ohjataan, DC-moottori perustuu kontaktoriin vaihtamaan ankkurin tai magneettikentän nykyistä suuntaa ja toteuttaa moottorin pyörimisen kokonaan, mikä tekee Confucius ha -piirin monimutkaiseksi ja vähemmän luotettavaksi. Kun AC-asynkronimoottoria käytetään, moottorin ohjauksen muutos vaatii vain magneettikentän kolmivaiheisen virran vaihejärjestyksen ohjauspiirin yksinkertaistamiseksi.

Lisäksi AC-moottori ja sen muuttuva taajuusnopeusohjaustekniikka tekevät sähköautojen jarrutusenergian talteenoton helpommaksi ja ohjauspiirin yksinkertaisemmaksi.

Taitto-ajolaite Vetolaitteen tehtävänä on ajaa pyörää, joka on moottorin käyttövoiman kautta pyörän läpi, voiman voimaa maahan.

Se on sama kuin muut autot ja se koostuu pyöristä, renkaista ja ripustuksista.

Taittuva jarru Sähköajoneuvon jarrut, kuten muutkin ajoneuvot, on suunniteltu ajoneuvon hidastumiseen tai pysäköintiin, ja ne koostuvat yleensä jarruista ja niiden hallintalaitteista.

Sähköajoneuvoissa on yleensä sähkömagneettinen jarrulaite, joka voi käyttää käyttömoottorin ohjauspiiriä moottorin tehonmuodostustoiminnan toteuttamiseksi siten, että energia, kun hidas jarrutus muunnetaan akkua lataavaksi sähkövirraksi, kierrätyksen saamiseksi.

Taittoyksikkö Työlaitteet ovat teollisia sähköajoneuvoja työvaatimusten täyttämiseksi ja erikoiskokoonpano, kuten sähkötrukin nostolaite, ovikehys, haarukka ja niin edelleen.

Haarukan nostaminen ja ovikehyksen kallistus tehdään yleensä sähkömoottorin käyttämällä hydraulijärjestelmällä.