Litiumparistot sähköajoneuvojen varotoimiin

- Apr 14, 2019-

1, polkupyörän kiinnitysruuvimutterien tulee olla tiukkoja, ei löysä ja irti.

2, jokaisen pyörivän osan pitäisi olla joustava, ei saa olla juuttunut, umpilukitus. Esimerkiksi: etu- ja takapyörät tulisi olla joustavia, eikä niiden pitäisi kääntyä vasemmalle ja oikealle ja ylös ja alas, pyörän pitäisi pystyä tekemään ennen ja jälkeen valon keinu, ei voi yhtäkkiä pysäyttää pyörimistä. Ohjaustangon tulee olla joustava, jalan akseli ja kampi on kiinnitettävä, eivät löysty keskenään, ja joustava pyöriminen.

3, muuttuvanopeuksinen ajoneuvo vaihtelevan nopeuden vaihteluvälin oikeassa asennossa, vaihtelevan nopeuden asennon tulisi olla selkeä, keskellä ei saa olla neutraalia.

4, ketjun tulee olla tiukka ja sopiva, joustava. Ravista kampiakselia toistuvasti käsin taaksepäin, ketju kulkee joustavasti eikä siinä saa olla hyppyjohdon sisäänkäyntiä.

5, jolloin molemmat kädet pitävät yllä satulan etu- ja takaosaa, yksi käsi painamaan satulan etupäätä, satulan etupää ei saa romahtaa. Käännä sitten satula vaakasuunnassa molemmin käsin, eikä satulaa saa kääntää.

6, jarru- ja jarrujärjestelmän valinta: molemmat kädet pitävät ohjaustankoa samanaikaisesti, vasen ja oikea jarru samanaikaisesti työntävät ja vetävät pyörää, jolloin pyörän ei pitäisi kääntyä;

7, jokaisen komponentin pinnan tulisi olla puhdas, ei tahroja, ruoste, tavaramerkkikilvet pitäisi olla täydellisiä, selkeitä, ei teräviä reunoja, kuten mutalevyä ja ketjun kannen reunaa, ei pitäisi tuntea käsien, jarrujen ja muiden terästen pitämistä köysi on varustettava suojakoteloilla.

8. Huomioi komponentin numero tai tarra. Yleensä hyvät osat on merkitty ilmeisillä tavaramerkillä ja selkeillä ja kauniilla kuvioilla, kun taas huonommat tuotteet ovat harvoin merkittyjä tai kovempia.

9, kummankin osan kytkinliike on herkkä ja luotettava.

10, nopeus vakaa, luotettava. Käännä nopeuden säätökahvaa hitaasti, moottorin pitäisi alkaa sujuvasti, kiihdyttää, vapauttaa kahva, kahva voi nopeasti nollata, moottori hidastuu tasaisesti.

11, jarrutehon katkeaminen nopeasti ja luotettavasti. Käännä nopeuden säätökahvaa, moottori käy, jarru jarru, moottori voi sammuttaa virran, jos näytössä on virta, näet näytön takaisin nollaan. 12, akun purkaminen on kätevää. Lyijyakun akun paino on yleensä noin 13,5 kg, koska se puretaan joka päivä, joten akun sijainnin on oltava sopiva omalle keholleen.