Miten ostaa litiumakkuja sähköautoihin

- Apr 13, 2019-

Kriteeri 1: Katso tuotemerkki On olemassa monia sähköisten polkupyörien tuotemerkkejä. Kuluttajien tulisi valita pitkä työaika, alhainen korjausaste, hyvä laatu, hyvämaineinen brändi.

Esimerkiksi laatujärjestelmän ISO9001-2000 sertifioitujen yritysten osto.

Ohje 2: Raskaan huollon

Koska sähköajoneuvojen osat eivät ole vielä olleet universaaleja, huolto ei pääse sosialisoitumaan, joten sähköisten polkupyörien ostamisessa on kiinnitettävä huomiota siihen, onko alueella erityistä huoltopalvelua, jos kartta on halpa ja se ei huomioi huoltopalvelua. on helppo huijata.

Ohje 3: Valitse malli Sähköpyörät voidaan yleensä jakaa ylellisyyteen, tavalliseen, etu- ja takaiskunvaimennustyyppiin, kevyt neljä. Ylellinen, monipuolinen, mutta edullinen, yksinkertainen, taloudellinen ja käytännöllinen, kevyt ja joustava, mutta lyhyt matka.

Kuluttajien tulisi olla tietoisia tästä ostettaessa.

Ohje 4: Tarvikkeiden tarkistaminen Sähköpyörän osien lujuuden ja suorituskyvyn vaatimukset ovat korkeampia kuin polkupyörien vaatimukset.

Ostettaessa ostajan tulisi tarkastella valittujen osien laatua, kuten: runko ja haarukan hitsaus ja pinta on viallinen, kaikki valmistuksen osat ovat hyvät, kaksinkertainen tuki on vahva, onko rengas valittu tuotemerkki, kiinnikkeet ovat ruostumaton.

Ohje V: Mittarilukeman tarkistaminen Uusi akun käyttöikä 36V / 12Ah on yleensä noin 50 km pitkä, yleensä päivittäisen ajomatkan enimmäisetäisyys on noin 35 km sopivampi (todellisen ajokilometrin aiheuttamien tieolosuhteiden vuoksi). pisin matka päivittäisestä ajasta yli 50 km, harkitsemaan, onko päivässä kaksi latausväliä. Jos tämä ei ole mahdollista, ei ole tarkoituksenmukaista ostaa sähköpyörää.

S2

Pisteet 1. Tarkista ulkonäkö, katso maali, pinnoitettujen osien pinta on ehjä. 2. Tarkista manuaalisen käytännön mukaan koko ajoneuvon toimintatila. Nopeuden siirtymisen tulisi olla sileä, aloittaa ilman vaikutusta, pyörän pyörimisen tulisi olla joustavaa, ilman vipua, pyörän pyörimistä pehmeää, ei ääntä, jarrujen tulee olla tiukkoja, jarru luotettava.

3. Tarkista myös, että lisätoiminnot (esim. Tehonäyttö, nopeus, mittarilukema jne.) On tarkistettava, jotta tämä malli olisi normaalitilassa. 4. Kun auton lisävarusteet, laturit, sertifikaatit, ohjeet, takuukortti on valmis.