Harjaton moottoriohjain sähköajoneuvojen avainominaisuuksiin

- Apr 16, 2019-

Latauksen esto: Kun jarrutat, hidastat tai liu'utat alamäkeä, EABS: n tuottama energia syötetään takaisin akkuun, joka toimii latauksen esto-vaikutuksena, mikä ylläpitää akkua, pidentää akun käyttöikää ja suurentaa akun kestoa. Esto-suojaustoiminto: määrittää automaattisesti, onko moottori täysin tukossa tai käynnissä tai moottorissa on oikosulku, kun ylivirta, jos ylivirta on käynnissä, ohjain asettaa raja-arvon kiinteään arvoon ylläpitääkseen koko ajoneuvon ajokapasiteetti;

Suojaa moottori ja akku, säästää virtaa, ja jos moottori on oikosulussa, ohjain pitää lähtövirran alle 2A varmistaakseen ohjaimen ja akun turvallisuuden.

Dynaaminen staattinen puute vaihesiirto: viittaa moottorin toimintatilaan, sähköajoneuvon moottoriin, joka on vikavaihe, ohjain suojaa, jotta moottori ei pala, samalla kun suojaa sähköauton akkua, pidentää akun käyttöikää.

Tehoputken dynaaminen suojaustoiminto: ohjain dynaamisessa toiminnassa, reaaliaikainen valvontatoiminto tehoputkesta, kun virtaletkun vaurioituminen ohjaa välittömästi suojauksen, jotta estetään muiden tehoputkien ketjureaktion aiheuttamat vahingot. korin ilmiö työlästä.

Anti-flying ajoneuvon toiminto: ratkaisee lentävän auton ilmiön, joka aiheutuu harjattoman sähköauton ohjaimen siirtymisestä tai vioittumisesta, ja parantaa järjestelmän turvallisuutta.

1-1 tehoaputoiminto: Käyttäjät voivat säätää omatoimisen tai käänteisen tehonsa, jolloin kyydin voi täydentää tehoa, mikä helpottaa pyöräilijöille.

Risteilytoiminto: automaattinen / manuaalinen risteilytoiminnon integrointi, käyttäjät voivat valita oman, 8 sekuntia risteilylle, vakaan ajonopeuden, ilman kahvan hallintaa.

Tilanvaihtotoiminto: Käyttäjä voi vaihtaa sähkö- tai tehotilan välillä. Varkaudenesto hälytystoiminto: ultra-hiljainen muotoilu, autonluokan kauko-ohjaimen käyttöönotto varkaudenestokonseptissa, varkaudenestokyky on korkeampi, hälytystilassa voi lukita moottori, hälytysääni kuuluu jopa 125 dB tai enemmän vahva varoittava.

Ja sillä on itseoppimistoiminto, kaukosäätimen etäisyys enintään 150 metriä ei ole väärässä.

Peruutustoiminto: ohjain lisää käänteisen toiminnon, kun käyttäjä kulkee normaalisti, käänteistoiminto epäonnistuu, kun käyttäjä pysähtyy, paina peruutustoimintonäppäintä, voi suorittaa ylimääräisen peruutuksen ja peruutusnopeuden jopa 10 km / h.

Kauko-ohjaustoiminto: edistyksellisen kauko-ohjaustekniikan käyttö, jopa 256 salausalgoritmi, herkkyys monitasoinen säädettävä, parempi salausteho ja raskaan koodin ilmiö, parantavat suuresti järjestelmän vakautta ja omaa oppimista, kaukosäädintä Ohjausetäisyys enintään 150 metriä ei ole väärässä.

Nopea ohjaus: Uusimmalla moottorinohjaukseen tarkoitetulla mikrokontrollerilla lisätään uusi BLDC-ohjausalgoritmi korkean, keskitason tai matalan nopeuden moottorin ohjaukseen hitaammin kuin 6000 rpm. Moottorin vaihe: 60 asteen 120 asteen moottori, joka on automaattisesti yhteensopiva, olipa se sitten 60 asteen moottori tai 120 asteen moottori, voi olla yhteensopiva, ei tarvitse muuttaa mitään asetuksia.