Tietoja Electric Scooterista

- Apr 19, 2019-

Sähköiset rullalaudat perustuvat perinteisiin ihmisen rullalautailuihin sekä sähköpakkauksiin.

Nykyiset sähköiset rullalaudat on yleensä jaettu kaksipyöräisiin ajoneuvoihin tai yksivetoisiin ajoneuvoihin, yleisimpiä lähetysmenetelmiä ovat: napamoottori (HUB) ja hihnaveto, tärkein sähkönlähde on litiumakku. Electric skootteri ohjausmenetelmä on sama kuin perinteinen sähkö polkupyörä, helppo oppia kuljettaja, varustettu irrotettava kokoontaitettava istuin, verrattuna perinteiseen sähkö polkupyörän rakenne on yksinkertainen, pyörä on pienempi, kevyt ja yksinkertainen, voi säästää paljon sosiaalisia resursseja.

Viime vuosina nopea litiumparistojen sähköisten skootterien kehitys, joka synnyttää uutta kysyntää ja tilannetta.

E7

omaisuus

Sähkökäyttöiset skootterit sisältävät lähinnä: sähkökäyttöisen skootterin, jossa on sähkökäyttöinen moottori, lähinnä sähkökäyttöinen skootteri, joka liukuu pääasiassa ajamalla.

Historia

Aiemmin sähköinen skootteri, jossa on lyijyakku, rautakehys, ulkoinen harjamoottori ja hihnavaihde, vaikkakin kevyempi kuin sähköinen polkupyörä, mutta ei kannettava, sen tärkeä edistysaskel on taitto, kevyt, kompakti yhteistoiminta, joka on kehittynyt pieneksi kevyeksi sähköiseksi skootteri, joka herätti laajalti kaupunkien käyttäjien huomion, alkoi kasvaa.

Trendit Tien laatu paranee jatkuvasti, ja siitä on tullut tosiasia, että sähköiset skootterit ovat tärkeimpiä ja vaikutusvaltaisimpia pieniä pyöräilijöitä, jotka ovat siirtyneet valtavirran (sähkö) polkupyörien sijasta. Tällä hetkellä se rajoittuu nykyisiin säädöksiin ja itse lainsäädäntö ei ole standardoitu, pullonkaula ratkaistaan ennennäkemättömän kehityksen jälkeen.