8 Vinkkejä kesän sähköauton huoltoon, ota pois ilman kiitosta!

- Apr 09, 2019-

Sähköajoneuvojen kunnossapidossa akun huolto voi olla eniten laiminlyöty linkki, tässä kuumassa kesässä enemmän huomiota akun huoltoon ja huoltoon, jos se ei synny hyviä tapoja, lyhentää akun käyttöikää tai aiheuttaa vahinkoa. Pieni toimittaja muistutti suurta määrää kuluttajia: "yleistä akkua voidaan käyttää 2-3 vuotta, mutta jos käyttö ei ole järkevää, tällä kertaa se on puoliksi vähennetty."

"Joten miten sähköautojen akkuja pitää yllä päivittäin?"

Ensimmäinen kohta: Latauslaitteen valinta on tärkeää Akku, jonka avulla voit valita laadukkaan tuotemerkin, käyttää enemmän mielenrauhaa, minkä jälkeen valitaan hyvä laturi. Teollisuus levitti laajasti sanomaa: akku ei ole huono, se on huono.

Niinpä laturin valinta on erittäin tärkeää.

Toinen piste: pitkäaikainen tyhjäkäynti veloittaa, ei huolimaton Vaikka autosi ei käytä sitä pitkään aikaan, on aika ladata se kerran viikossa. Syy on hyvin yksinkertainen, kaksi tai kolme kuukautta peräkkäin ei veloita, akun arvioidaan olevan vanhentunut.

Joten älä unohda veloittaa hetken hetkellisen hämmennyksen takia, niin se ei maksa pois, ja viettää rahaa rahan korvaamiseksi.

Kolmas kohta: välttää liian usein nopea lataus Monet käyttäjät aina valita veloittaa milloin tahansa maksun, tämä tilanne ei ole väärin, mutta väärä monissa ihmisissä haluavat täyttää milloin tahansa on nopea.

Huolelliset ihmiset näkevät joissakin käyttäjien kodeissa sähköajoneuvojen latauksen, kun se on irrotettu pistorasiasta, älä kytke, tämä tapa vahingoittaa akkua on hyvin suuri, on helppo johtaa kapasiteetin pienenemiseen, mikä vähentää akun kesto, pienentää mittarilukemaa.

Kohta 4: Ylikuormitus on ehdottomasti kielletty Sähköauton akku voi olla täynnä, yleensä 8 tunnin ajan, jotkut ihmiset ovat tottuneet lataamaan yöllä, seuraavana aamuna virran vetämisessä, en tiedä, että tämä käyttäytyminen aiheuttaa vakavaa taakkaa akku, joka vaikuttaa elämän elämään.

Siksi kuluttajia kehotetaan lataamaan päivän aikana, jotta ne voidaan ladata täyteen ja katkaista virta.

Kohta 5: Ajaminen vakionopeudella

Sähköajoneuvojen akun kestoaikojen päivittäisillä ratsastustavoilla on myös tietty vaikutus, tasainen ajonopeus, vähemmän terävät jarrut, on paras suoja akulle.

Kohta 6: On ehdottomasti kiellettyä ajaa ulos virran ulkopuolella

Sähköajoneuvot eivät saa menettää valtaansa ajaa, aina kun punaisen valon yläpuolella käytettävä sähkö on ladattava ajoissa, vaikka uusi auto ei pystyisi odottamaan täydellistä ja sitten veloitusta ja jos tilanne ajon aikana ajan, on myös tallennettava jäljellä oleva teho, käytettävä inhimillistä voimaa, ei saa säästää akun virtaa.

Kohta 7: Täytä elektrolyytti ajoissa elektrolyytin tiheys on säädettävä standardin mukaan eri alueiden ja eri vuodenaikojen mukaan. Elektrolyytin häviämisessä tulisi täydentää tislattua vettä tai erityistä rehydraatiota, älä käytä puhdasta vettä, koska puhdas vesi sisältää erilaisia hivenaineita, sähköauton akku aiheuttaa haitallisia vaikutuksia.