Sähkömoottoripyörän toiminnot

- Aug 05, 2019-

1 vakionopeuden risteily

Sähköajoneuvon ruuvikahvat on helppo pysäyttää, ja yksinkertainen käyttötapa on voittanut erittäin laajan massapohjan. Tämä yksinkertainen käyttö tuo kuitenkin myös ongelman, toisin sanoen ajettaessa tasaisella tiellä. Kuljettajan on edelleen pidettävä ohjaustappi kiristettynä koko ajan.

Kahvan pitäminen lyhyen aikaa kiristettynä ei ole mitään, mutta pitämällä pitkää matkaa ja hyvässä tien kunnossa pitkään kiertymisasentoa, ranne on erittäin alttiina väsymykselle, kun haluat rentoutua, kahva löysää nopeutta putoaa heti.

Vakionopeudensäätimellä on suuri arvo tällä hetkellä. Kuljettaja vakauttaa nopeuden ihanteellisella nopeudella ja käynnistää vakionopeussäädin. Ohjaus voi ylläpitää edellistä ajo-tilaa, vaikka se olisi täysin vapautettu. Jos haluat hidastaa tai säätää ajonopeutta, käännä kahvaa kiihdyttääksesi tai paina jarruvipua suoraan.

2. Suuntavahdin

3. Toteutus / peruutusapu

4. Virtakytkin

5. Lataa nopeasti ja hitaasti + lisälämmönpoisto

Lämpöhajoamisen suhteen virran laturit jaetaan periaatteessa aktiiviseen lämmönpoistoon ja passiiviseen lämmönpoistoon. Aktiivisessa lämmönpoistossa, kuten nimestä käy ilmi, on laturin sisällä tuuletin, joka purkaa aktiivisesti latauksen aikana syntyvää lämpöä; passiivinen lämmönpoisto riippuu laturin metallikotelosta ja jäähdytyselementistä lämmönpoistamiseksi ulospäin.

Paras ratkaisu on käyttää nopean ja hitaan latauksen, aktiivisen lämmön ja passiivisen yhdistelmää. Nopeissa latausolosuhteissa järjestelmä kytkee aktiivisen jäähdytyspuhaltimen pakkotilaan jäähtymään; Kun yö on hiljainen, hidas lataustila aktivoituu tällä hetkellä, ja tuuletin kytketään automaattisesti passiiviseen jäähdytykseen melun välttämiseksi.

6. Sivutuen virta pois päältä + pysäköintilaite

7. Elektroninen lukitus moottoripyörän varkaudenesto

8. Ajoneuvon sijainti + yhden painikkeen haku

9. Simuloitu ABS-jarruharjoittelu

10. Moottoripyörän pidike + USB-liitäntä


https://www.gevun.com/