Sähkömoottoripyörän tyylivalinta

- Dec 10, 2019-

Sähkömoottoripyörän tyylivalinta

1. Sähkömoottoripyörälle on olemassa kolme pääasiallista ajomenetelmää: yksi on pyöräveto, toinen on keskiajo ja toinen on jousitus. Markkinoilla sähköpolkupyöriä ajaa pääasiassa navat ja napoja takapyörät. Etupyörien suorituskyky on suhteellisen heikko.

2. Akun sijainti otetaan huomioon koko ajoneuvon tasapainon perusteella ja ajoneuvon nousun ja nousun mukavuuden suhteen. On parempi sijoittaa akku kehyksen kaltevaan tai nousevaan asentoon. Akku on periaatteessa taloudellinen lyijyakku. Useimmat sähköiset polkupyörät käyttävät 36V12AH lyijyakkuja; 24 V12AH -akkuilla on vähemmän vaihtoehtoja kuluttajille lyhyemmän kilometrimääränsä vuoksi.

Sähköauton toiminnallinen tyylivalinta

1. Vakio: Tämän tyyppisen sähköauton moottorin teho on yleensä 150 W, jolle on ominaista yksinkertainen ja sujuva mallintaminen, jatkuva ajomatka 40-50 km, helppo käyttö, edullinen hinta, sopii paremmin käyttäjille, joilla on pitkä työmatka , ja joilla on tietty liikkuvuus työssä ja elämässä.

2. Monitoimityyppi: Tämäntyyppinen sähköajoneuvo sisältää yleensä etuhaarukkajousituksen, satulajousituksen, ajovalot, sähkökäyrät jne. Vakiotyypin perusteella. Sille on ominaista enemmän toimintoja, mukavampaa ajaessasi ja yökäyttö. Se on myös helpompaa.

3. Ylellisyyttä tyyppi: Tämän tyyppiselle sähköajoneuvolle on ominaista suhteellisen uusi ja ylellinen tyyli sekä täydellisemmät toiminnot. Yleensä ohjauspalkkiin lisätään kojetaulu, joka näyttää nopeuden, kilometrimäärän, jännitteen, tehon jne., Ja jotkut niistä on varustettu suuntavaloilla, kielen ohjeilla, taustapeilillä, työkalulaatikolla, turvaverkolla jne.