Sähköiset moottoripyörät

- May 01, 2019-

Sähkömoottoripyörien ja sähkömoottorien turvallisuusvaatimukset on määritelty lähinnä sähkölaitteissa, sähkömoottoripyörien ja sähköisten mopojen mekaanisessa turvallisuudessa, merkkeissä ja varoitusmerkkeissä ja testausmenetelmissä.

Näitä ovat: sähkölaitteiden tuottaman lämmön ei pitäisi aiheuttaa palamista, materiaalin heikkenemistä tai ihmisten palovammoja, sähköparistoja ja virtapiirijärjestelmiä tulisi varustaa suojalaitteilla, sähkömoottoripyörät olisi aktivoitava avainkytkimellä jne.

Sähköinen kaksipyöräinen moottoripyörä: sähkökäyttöinen, kaksipyöräinen moottoripyörä, jonka suurin suunniteltu nopeus on yli 50 km / h.

Sähköinen kolmipyöräinen moottoripyörä: powerd, jonka suurin suunniteltu nopeus on yli 50 km / h, ja kolmipyöräinen moottoripyörä, jonka koko kehon laatu on enintään 400 kg.

Sähkökäyttöiset kaksipyöräiset mopot: kaksipyöräinen moottoripyörä, jota käyttävät sähköntuotanto, jonka suurin rakenteellinen nopeus on yli 20 km / h ja enintään 50 km / h, ajoneuvon valmistelun laatu yli 40 kg ja enimmäisnopeus enintään 50 km / h.

Sähköinen kolmipyöräinen mopo: moottorikäyttöinen, suurin rakenteellinen nopeus on enintään 50 km / h ja enintään 400 kg: n kolmipyöräisen mopon koko kehon laatu.