Litium-ioni-akku on uuden tyyppinen vihreä akku

- Mar 10, 2020-

"Ympäristöstä huolehtiminen ja maan suojeleminen" on meille jokaiselle kuuluva vastuu. Kuinka heijastaa ympäristöideoitamme toiminnassa?

Paristojen kuluttajana sinun pitäisi ostaa ja käyttää uusia vihreitä paristoja. Paristojen valmistajana sinun pitäisi tuottaa uusia vihreitä paristoja. Vain kaikkien yhteisin ponnisteluin voimme luoda ja suojata kaunista ja harmonista luonnonympäristöämme.

Uusi vihreä ympäristönsuojeluakku viittaa korkealaatuiseen, saasteettomaan akkuun, joka on otettu käyttöön tai jota kehitetään viime vuosina. Litium-ioni-akut, nikkelimetallihydridi-akut, elohopeavapaat alkaliset sinkki-mangaaniparistot, joita käytetään laajasti, ja kehitteillä olevat litium- tai litium-ioni-muoviparistot, polttokennot ja sähkökemiallisen energian varastointi-superkondensaattorit ovat kaikki uusia tyyppejä . Vihreiden paristojen laajuus. Tähän luokkaan kuuluvat myös aurinkokennot (joita kutsutaan myös aurinkosähkön tuotannoksi), jotka käyttävät aurinkoenergiaa valosähkömuuntamiseen ja jota on käytetty laajasti.

https://www.gevun.com/