Litiumioniakku on uudenlainen vihreä akku

- Mar 10, 2020-

"Ympäristöstä huolehtiminen ja maapallon suojeleminen" on meidän jokaisen vakiintunut vastuu. Miten heijastaa ympäristöideoitamme toiminnassa?

Akkukuluttajana kannattaa ostaa ja käyttää uusia vihreitä akkuja. Akkuvalmistajana kannattaa valmistaa uusia vihreitä akkuja. Vain kaikkien yhteisin ponnoituksin voimme luoda ja suojella kaunista ja sopusointuista luonnonympäristöämme.

Uudella vihreällä ympäristönsuojeluakulla tarkoitetaan eräänlaista suorituskykyistä ja saasteetonta akkua, joka on otettu käyttöön tai jota kehitetään viime vuosina. Litiumioniakut, nikkelimetallihydridiparistot, elohopeavapaat emäksiset sinkkimangaaniakut, joita käytetään laajalti, sekä litium- tai litiumionimuoviparistot, polttokennot ja sähkökemiallisen energian varastoinnin superkondensaattorit ovat kaikki uusia tyyppejä. Vihreiden akkujen laajuus. Lisäksi aurinkokennot (joita kutsutaan myös aurinkosähkön tuotannoksi), jotka käyttävät aurinkoenergiaa aurinkosähkön muuntamiseen, jota on käytetty laajalti, kuuluvat myös tähän luokkaan.

https://www.gevun.com/