Li-ion-akkujen kokoamisprosessi

- Mar 03, 2020-

Litium-ioni-akkujen prosessitekniikka on erittäin tiukka ja monimutkainen. Tässä voimme esitellä vain lyhyesti joitain tärkeimmistä prosesseista.

(1) Sellu
Erityiset liuottimet ja sideaineet sekoitetaan erikseen jauhemaisten positiivisten ja negatiivisten elektrodien kanssa aktiivisten materiaalien kanssa, ja sekoittamisen jälkeen suurella nopeudella valmistetaan lietteen muodossa olevat positiiviset ja negatiiviset elektrodimateriaalit.

(2) Pinnoitekalvo
Valmistettu liete päällystettiin tasaisesti metallifolion pinnalle ja kuivattiin vastaavasti positiivisten ja negatiivisten elektrodikappaleiden valmistamiseksi.

(3) Kokoonpano
Positiivisen elektrodin, erottimen, negatiivisen elektrodin ja erottimen järjestyksen mukaan ylhäältä alas, akku kelataan akun ytimeen, ja sitten elektrolyytti injektoidaan ja suljetaan akun kokoonpanoprosessin loppuun saattamiseksi. Valmisparistoihin.

(4) Muodostuminen
Käytä erillistä akkujen lataus- ja purkulaitetta suorittaaksesi valmis akun lataus- ja purkaustestit ja testaa jokainen akku seuloaksesi pätevät valmiit akut kuljetusta varten.

https://www.gevun.com/