Kuinka käyttää ja huoltaa sähkömoottoripyörää

- Dec 11, 2019-

Kuinka käyttää ja huoltaa sähkömoottoripyörää

1. Säädä ensin satulan ja ohjaustangon korkeus siten, että ne ovat turvallisimmassa ja mukavimmassa asennossa, etenkin satulan korkeus. On parasta olla molemmat jalat maassa, kun sinun on lopetettava ajon aikana.

2. Tarkista, onko jarrulaite tehokas ja luotettava, ja testaa onko virta katkaistu ja moottori on lopettanut toimintansa jarrutuksen jälkeen.

3. Tarkista virta: Kun virta on päällä, on erityisen tärkeää seurata näytön virtaa, varsinkin kun sitä käytetään pitkään. Lisäksi sinun on tarkistettava, ovatko asiaankuuluvat turvakomponentit, kuten sähköiset torvet ja valot, tehokkaita!

4, tarkista pyörivät osat: toimivatko etu- ja takapyörät ja polkimet, kampit, hammasrattaat, ketjut, vauhtipyörät normaalisti ja hierovatko vieraat esineet.

5. Tarkista, onko rengaspaine sopiva.

6. Aluksi on noudatettava tieliikennesääntöjä. Älä ylitä punaisia ​​valoja. Aja hitaalla kadulla eikä koskaan nopeilla kaistoilla. Kun liikenne on täynnä, sammuta kytkin ja aja ihmisten voimalla. Hidastu kääntyessäsi, välttää teräviä käännöksiä pienissä kulmissa ajaessasi suurilla nopeuksilla, aiheuttaen liiallista keskipakoisvoimaa ja aiheuttaen auto-onnettomuuden.

7. Älä ota ihmisiä. Koska sähköisten polkupyörien akun kapasiteetti ei ole suuri ja moottorin teho ei ole suuri, yleisten sähköpolkupyörien kantokyky on noin 80 kg (mukaan lukien pyöräilijät). Jos ajat ihmisten kanssa, se väistämättä lisää moottorin kuormitusta ja nopeuttaa akun kulutusta vähentäen siten akun kulutusta. Akkumoottorien käyttöikä rikkoo myös liikennesääntöjä.

8. Kun ajat ylämäkeen, sillan päällä tai voimakkaita tuulia vastaan, voimaa ja työvoimaa tulee käyttää samanaikaisesti akun ja moottorin kuormituksen vähentämiseksi. Ajomenetelmä alussa: Yleensä sähköpyöräillä on nollakäynnistystoiminto, ts. Kun sähköovi avataan ajoneuvon ollessa paikallaan, nopeutta voidaan kääntää kääntämällä ohjaustankoa. Käynnistysvirta on kuitenkin tällä hetkellä kaksi tai kolme kertaa normaalin ajon aikana, mikä vaikuttaa suuresti moottoriin ja akkuun, erityisesti akkuun. Siksi jatkuvan mittarilukeman ja akun käyttöiän pidentämiseksi yhdellä latauksella sinun on aloitettava polkimella käynnistyksen yhteydessä ja kytke sitten virtapiiri päälle, kun polkimen kolme tai neljä kierrosta ovat tietyllä nopeudella. Tämä pätee erityisesti raskaaseen liikenteeseen ja liikennevaloihin. Useat paikat ovat erityisen tärkeitä. Toistuva nollakäynnistys lyhentää ehdottomasti akun käyttöikää.

发送 反馈

历史 记录