Kuinka helposti arvioida onko ohjain hyvä vai ei

- Jul 30, 2019-

1. Kun virta on päällä, yleismittari valitaan jänniteasentoon, musta kynä kytketään negatiiviseen napaan (minua käytetään kytkemään se hälytyksen negatiiviseen napaan), punainen kynä mittaa käännöksen ja Hallin positiivisella navalla on 5 V jännite, koska niillä on sama virtalähde. Kuinka yrität kääntää vaihteet eivät reagoi, korjaa auton aarre (jota käytetään yleensä moottorin havaitsemiseksi, ohjain) on tämä 5V osoitin

2. Tarkista myös käynnistyksen yhteydessä (sähköajoneuvon käynnistyksen yhteydessä), että vaiheen järjestys korjausautolla on normaalia. Sekä 60 ° että 120 ° ovat molemmat kirkkaita ja kunnollisia.

3, Jos se poistetaan, mittaa ensin yleismittarilla tehoputki, koska tämä tehoputki on säätimen tärkein alkuperäinen, ja vastuksen työntämistilanne liittyy myös siihen. Yleensä ohjain räjähtää, ja on luonnollisesti vaikeaa työntää sitä ylös.

4. Mittaa sähköputki digitaalisella yleismittarilla. Punaista kynää käytettäessä säädin on paksua mustaa ja musta kynä mittaa vaiheviivaa, keltaista, vihreää ja sinistä. Sen sijaan on kolme melkein identtistä arvoa (virheväli on noin 20v), yleensä yli 400 ja yli 500. Jos esiintyy epäjohdonmukaisuutta tai ei, silloin voidaan päätellä, että ohjain on rikki; muuten musta kynä on punertava ja testattu uudelleen.

https://www.gevun.com/