Miten litiumioniakkujen turvaominaisuudet toteutetaan?

- Mar 07, 2020-

Litiumioniakkujen turvallisen ja luotettavan käytön varmistamiseksi asiantuntijat ovat tehneet erittäin tiukan ja perusteellisen akun turvallisuussuunnittelun akkujen turvallisuuden arviointi-indikaattorien saavuttamiseksi.

(1) Kalvon automaattinen sammutussuojaus 135 ° C: ssa
Käyttämällä kansainvälistä kehittynyttä Celgard2300PE-PP-PE-kolmikerroksista komposiittikalvoa. Kun akun lämpötila nousee 120 ° C: seen, komposiittikalvon molemmilla puolilla ovat PE-kalvon reiät kiinni, akun sisäinen vastus kasvaa ja akun sisäinen lämpötila hidastuu. Kun akun lämpötila nousee 135 ° C: seen, PP-kalvon reiät suljetaan, sisäinen akku irrotetaan eikä akkua enää lämmitetä akun turvallisuuden ja luotettavan varmistamiseksi.

(2) Lisää lisäaineita sähköhydrauliikkaan
Sillä ehdolla, että akku on ylikuormitettu ja akun jännite on yli 4,2 v, sähköhydraulinen lisäaine polymeroituu muiden aineiden kanssa sähköhydrauliikkaliuoksessa, ja akun sisäinen vastus kasvaa huomattavasti. Akun sisälle muodostuu suuraluepiiri, eikä akku enää lämpene.

(3) Paristokotelon kannen yhdistelmärakenne
Paristokotelon kannessa on hajotusvarma rakenne. Kun akku lämpenee, osa akun sisäisen aktivointiprosessin aikana syntyvästä kaasusta laajenee ja akun sisäinen paine kasvaa ja paine saavuttaa tietyn tason.

(4) Erilaiset ympäristön väärinkäyttötestit
Suorita erilaisia väärinkäyttötestejä, kuten ulkoinen oikosulku, ylilataus, akupunktio, tasainen törmäys, poltto jne., akun turvallisuustason tarkastamiseksi. Samalla akulle tehdään lämpötilan iskutestit ja mekaaniset suorituskykytestit, kuten tärinä, pudotus ja isku, jotta voidaan tutkia akun suorituskykyä todellisessa käyttöympäristössä.

https://www.gevun.com/