Kuinka litium-ioniakkujen turvaominaisuudet toteutetaan?

- Mar 07, 2020-

Litium-ioniparistojen turvallisen ja luotettavan käytön varmistamiseksi asiantuntijat ovat suunnitelleet erittäin tiukan ja perusteellisen akkuturvallisuussuunnitelman paristojen turvallisuuden arviointi-indikaattoreiden saavuttamiseksi.

(1) Kalvojen automaattinen sammutussuojaus 135 ° C: ssa
Käyttämällä kansainvälistä edistynyttä Celgard2300PE-PP-PE-kolmikerroksista komposiittikalvoa. Kun akun lämpötila saavuttaa 120 ° C, komposiittikalvon molemmin puolin olevat PE-kalvon reikät suljetaan, akun sisäinen vastus kasvaa ja akun sisälämpötila hidastuu. Kun akun lämpötila saavuttaa 135 ° C, PP-kalvon reiät suljetaan, sisäinen akku irroitetaan ja akkua ei enää lämmitetä akun turvallisuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi.

(2) Lisää lisäaineita elektrohydrauliikkaan
Edellytyksenä, että akku on yli ladattu ja akun jännite on suurempi kuin 4,2 volttia, elektrohydraulinen lisäaine polymeroituu muiden elektrohydraulisessa ratkaisussa olevien aineiden kanssa ja akun sisäinen vastus kasvaa huomattavasti. Akun sisään muodostuu laaja aluepiiri, eikä akku enää lämpene.

(3) Paristokannen komposiittirakenne
Akun kannessa on lovi räjähdyssuojattu rakenne. Kun akku lämpenee, osa akun sisäisen aktivointiprosessin aikana syntyvästä kaasusta laajenee, ja akun sisäinen paine kasvaa, ja paine saavuttaa tietyn tason.

(4) Erilaiset ympäristön väärinkäytön testit
Suorita erilaisia ​​väärinkäytöstestejä, kuten ulkoinen oikosulku, ylikuormitus, akupunktio, tasaiset iskut, poltto jne. Akun turvallisuuden tarkistamiseksi. Samanaikaisesti akulle suoritetaan lämpötila-testit ja mekaaniset suorituskykytestit, kuten tärinä, pudotus ja iskut, jotta voidaan tutkia akun suorituskyky todellisessa käyttöympäristössä.

https://www.gevun.com/