Sähköinen moottoripyörä varotoimenpiteillä

- Dec 20, 2019-

Sähköinen moottoripyörä varotoimenpiteillä

1. Moottoripyörän kiristysruuvit ja mutterit on kiristettävä, eikä niitä saa löysätä ja tulla irti.

2. Jokaisen pyörivän osan tulee toimia joustavasti, eikä siinä saa olla tukkeutumista tai pysähtymistä. Esimerkiksi etu- ja takapyörien tulisi pyöriä joustavasti, eivätkä ne saa kääntyä vasemmalle ja oikealle eikä hypätä ylös ja alas. Kun pyörä pysähtyy, pyörien pitäisi voida kääntyä kevyesti edestakaisin, eivätkä ne voi pysähtyä yhtäkkiä. Ohjaustangon tulisi olla vapaasti pyörivä vasemmalle ja oikealle, polkimen akseli ja kampi on kiinnitettävä, niiden ei saa olla löysässä toistensa kanssa, ja niiden on oltava joustavia pyörimään.

3. Nopeudenvaihtoväli nopeudenmuutosalueella on oikea, nopeudenmuutosasennon tulee olla selkeä ja keskellä ei saa olla neutraaleja.

4. Ketjun tulee olla tiukka ja sopiva joustavaan toimintaan. Kampipyörää ravistetaan toistuvasti käsin eteen- ja taaksepäin, ja ketju kulkee joustavasti, eikä siinä pidä hypätä ja pudota.

5. Pidä satulan etu- ja takaosaa molemmin käsin ja paina satulan etuosaa tiukasti yhdellä kädellä. Satulan etuosa ei saa pudota alas. Käännä satulaa vaakatasossa molemmin käsin, satulan ei pitäisi pyöriä.

6. Jarrujen ja jarrujärjestelmien valinta: Pidä ohjaustangosta molemmin käsin, työnnä polkupyöriä vasemmalle ja oikealle, kun työnnät polkupyörää edestakaisin, ja pyörien ei pitäisi kääntyä tällä hetkellä; vapauta kahvat ja jarrujärjestelmän pitäisi voida palauttaa nopeasti.

7, kunkin komponentin pinnan tulee olla puhdas, siinä ei saa olla tahroja, ruostetta, tavaramerkkitarrojen tulisi olla täydellisiä, selkeitä, ei teräviä reunoja, kuten halkeamia, kuten mutatyynyjä ja ketjun kannen reunoja. päät olisi varustettava suojalaitteella jne.

8. Tarkkaile komponentin tuotemerkkiä tai etikettiä. Yleisesti ottaen hyvät osat on merkitty selkeillä tavaramerkeillä ja kuviot ovat selkeät ja hienot, kun taas huonommat tuotteet ovat harvoin merkittyjä tai karkeita.

9. Kunkin osan kytkentätoiminto on herkkä ja luotettava.

10. Nopeus on vakaa ja luotettava. Käännä hitaasti nopeuden säätökahvaa, moottorin tulisi käynnistyä ja kiihtyä tasaisesti. Kahvan vapauttamisen jälkeen kahva voidaan nopeasti nollata, ja moottori hidastuu tasaisesti.

11. Jarru kytkeytyy pois päältä nopeasti ja luotettavasti. Nopeuden säätimen kahvan kääntämisen jälkeen moottori voidaan sammuttaa heti moottorin käydessä ja jarrun käynnistyksen jälkeen.

12, akku on helppo purkaa. Lyijyakun paino on yleensä noin 13,5 kg. Koska akku on purettava ja koottava päivittäin, akun sijainnin on oltava sopiva sen runkoon.