Sähkömoottoripyörien huolto

- Dec 17, 2019-

Sähkömoottoripyörien huolto

(1) Tarkista ennen ajoa, onko akkurasia lukittu ja ovatko näyttöpaneelin valot normaalit.

(2) Ajaessasi tulvaisella tiellä sateisella säällä veden syvyys ei saa ylittää sähköpyörän keskustaa. Jos tien alueen vesisyvyys ylittää sähköpyörän keskipisteen, sähköpyörä voi vuotaa vettä ja aiheuttaa vian.

(3) Koko moottoripyörä tulisi pitää poissa paikoista, joissa on kosteaa ilmaa, korkeaa lämpötilaa ja syövyttävää kaasua, jotta metalliosien elektrolyyttisen maalipinnan kemiallinen korroosio voidaan välttää.

(4) Vältä koko moottoripyörän altistamista pitkään auringolle ja sateelle, jotta vältetään ohjaimen komponenttien vaurioituminen aiheuttaen toimintahäiriöitä ja onnettomuuksia.

(5) Sähköisen ohjausosan rakenne on monimutkainen, ja käyttäjien ei tule purkaa, korjata tai korjata sitä ilman lupaa. Jos paikallinen latausjännite on epävakaa, laturin sulake on helppo aiheuttaa. On suositeltavaa käyttää vaihtojännitesäädintä.

(6) On normaalia, että sähkömoottoripyörä tuntuu raskaalta taaksepäin mennessä, ja pyörää työnnettäessä kuuluu pieni kitkaääni.

(7) Ajoa ei tule ylikuormittaa, ylipainoisia esineitä eikä ihmisiä saa sijoittaa akun ja moottorin vaurioiden välttämiseksi.

(8) Moottoripyörän voitelu on tärkeä osa moottoripyörän ylläpitämistä. Käyttökohteesta riippuen komponentit, kuten etuakseli, taka-akseli, ala-akseli, vauhtipyörä, etuhaarukka ja jousituksen kääntötuki, tulee hankaa ja voidella kuuden kuukauden välein yhden vuoden välein (suositellaan molybdeenidisulfidirasvaa). Sähkönavan sisäiset voimansiirto-osat on päällystetty erityisellä voiteluöljyllä, joten käyttäjien ei tarvitse kuoria ja voidella itse. Jos havaitaan epänormaalia tilannetta, voit mennä yhtiön valtuutettuun korjauspisteeseen huoltoa varten.