Sähkömoottoripyörän lataus

- Dec 13, 2019-

Sähkömoottoripyörän lataus

1. Uusi ostettu auto voi vaatia tietyn ajan toimitukseen, varastointiin ja varastointiin, mikä voi aiheuttaa akun tyhjenemisen. Lataa se ennen käyttöä.

2. Tarkista, onko latauksen nimellinen tulojännite yhdenmukainen virtalähteen jännitteen kanssa.

3. Akku voidaan ladata suoraan autossa, mutta virtakytkin on kytkettävä pois päältä tai se voidaan poistaa ja viedä sopivaan paikkaan, kuten sisätiloihin lataamista varten.

4. Kytke latauslaitteen lähtöpistoke kunnolla akun latausliittimeen (katso kuva) ja kytke sitten laturin pistoke 220 V: n vaihtovirtaan. (Huomaa: Älä kytke laturin lähtöliittimen positiivisia ja negatiivisia napoja)

5. Tällä hetkellä laturin virtalähteen ja latauksen merkkivalon punainen valo osoittaa, että virtalähde on kytketty päälle.

6. Yksi lataus kestää noin 5-10 tuntia. Kun latauksen merkkivalo muuttuu punaisesta valosta vihreään, se tarkoittaa, että akku on täysin latautunut. Jos aika sallii, on parasta jatkaa lataamista (kelluva lataus) noin 1–1,5 tuntia, jotta akku saa enemmän energiaa. Jatkuva latausaika ei voi kuitenkaan ylittää 12 tuntia, muuten akku voi helposti muuttua ja vaurioitua. Takuu ei kata ylikuormituksen aiheuttamia akun vaurioita.

7. Lataa lataamisen jälkeen ensin verkkovirtalähde ja sitten akkuun kytketty pistoke.

8. Laturin kytkeminen verkkovirtaan on kielletty pitkään ilman lataamista.

9. Suorita akun huolto joka toinen viikko, ts. Kun laturin vihreä valo palaa, jatka lataamista (kelluva lataus) 1–1,5 tuntia akun käyttöiän pidentämiseksi.

10. Käytä ajoneuvon mukana toimitettua erityistä laturia. Älä käytä muita latureita auton lataamiseen.

11. Latauksen aikana se tulee suorittaa kuivassa ja tuuletetussa paikassa. Laturia ja akkua ei saa peittää millään.

12. Pidä latauspaikka poissa lasten ulottuvilta. Pidä kädet kuivina kytkeessään tai irrottaessasi pistoketta.

Sähköoven avaaminen ja sulkeminen: Turvallisuuden takaamiseksi sähköpolkupyörän sähköovi avataan autolle noustessa, ja sen tulisi olla suljettu ajoissa pysähtyessään tai työntäessään, jotta vältetään nopeudenohjauskahvan vahingossa kääntyminen aiheuttaen ajoneuvolle aloittaa yhtäkkiä ja aiheuttaa onnettomuuksia.

Älä käytä jarruvipua ja nopeuden säätökahvaa samanaikaisesti ajon aikana, koska jarrukahva on jarrutuskomponentti, sillä on virrankatkaisun lukitustoiminto moottorin toiminnan estämiseksi; ja ohjaustanko on avattava moottori jatkaaksesi käyntiä, niin että moottori on käyntiin. Auto ei voi liikkua, mikä voi aiheuttaa ylikuormitusta ja vaurioita.

Kun ajat sateisena päivänä, ole varovainen, ettet aja autolla sateenvarjoa ajaessasi ponchoa ajaessasi. Ole varovainen ponchoa käytettäessä. Älä päästä ponkoa matkalle välttämään muiden esineiden tarttumista tai estämään näkyäsi.

On suositeltavaa mennä portaita ylös ja alas, jotta osat eivät pudota ja ravista.

Kahluu ajamiseen kiinnitä huomiota siihen, että veden syvyys, joka ylittää napamoottorin keskilinjan, ei ole tarkoituksenmukainen (esimerkiksi pienin pyörän halkaisija on 16 "auto, enintään noin 200 mm). Lisäksi ohjain asennetaan yleensä kehyksen alin sijainti, ja veteen pääsee helposti ja se voi vaurioitua.