Sähköauto, joka on varastettu kauko-ohjaimella

- May 10, 2019-

Yangzi Evening News (toimittaja Jiao Zhe) tien päällä avaamaan avaimen, painaa ohi yllä olevaa kaukosäädintä, joka voi avata auton lukon tien puolella. Mitä tekisit, jos tulisitte esiin jotain tällaista? Nuori mies, joka työskentelee Jiangingissä, Chengissä, törmäsi toukokuun 2. päivänä. Hän sotkasi kaksi päivää auton varastamisen ja auton varastamisen välillä. Lopulta auto varastettiin. Sattumalta se on yksikön kollega, joka menetti ja varastoi auton.

Omistaja on myös potilaan henkilö, kun hän on menettänyt auton, hän otti auton avaimet päivittäin parkkipaikalla, todella "osui iso onnea", löysi tämän varastetun auton. Mukaan poliisi, 26-vuotias nuori mies Cheng jotkut Jiangning Development Zone, yritys. Toukokuun 2. iltapäivällä Cheng vaelsi tien ulkopuolella tehtaan ulkopuolella. Kävely, Xiao cheng potkaisi merkkijonon, näki avaimen herkemmän korvan lusikalla. Pieni saavutus otti avaimen vastaan. Tällä avaimella Cheng löysi kaukosäätimen.

Uteliaisuudesta hän vaivattomasti painoi painiketta ja "ihme" tapahtui - sähköautosta tuli "vastaus" läheltä. Aluksi Xiaocheng ajatteli, että hän oli misheard ja sitten painanut useita kertoja peräkkäin, ja totesi, että jokaisella lehdellä oli "vastausääni". Äänen jälkeen hän käveli sähköautoon ja huomasi, että kädessään oleva kauko-ohjain voi avata auton tapin lukituksen. "Onko tämä yleismaailmallinen avain?" Xiaocheng tunsi olleensa osunut iso onnea, katsomassa tätä upouusi sähköautoa, tiettyyn sydämeen, mutta koska pelko pelattiin, hän ei tehnyt kohtausta, vaan lukitsi auton. Kahden peräkkäisen päivän jälkeen pieni Chengdu kuin taika joka päivä nähdä auton vieressä.

Illalla 4. toukokuuta Xiaocheng näki, että auto oli vielä kukaan työntää, omistaja ei lisännyt maahan lukko, hän lopulta ei voinut auttaa, hän käytti kaukosäädintä avata auton lukko, auto ratsasti pois. Mutta asia on niin sattumaa, yöllä autolla ajettaessa, omistaja tuli etsimään oman autonsa, totesi, että auto oli varastettu, välittömästi ilmoitettu poliisille.

Alunperin omistaja on myös Xiaochengin yksikön työntekijä, tämä auto on viettänyt 2300 yuania tämän vuoden huhtikuussa ostamaan uuden auton, Xiaocheng löysi avain ei ole "yksisuuntainen avain", mutta hän menetti avaimensa auto. Poliisi sai hälytyksen, tarkasteli tapauksen valvonnan sijaintia, totesi, että epäilty käyttää kauko-ohjainta avaamaan auton lukitus varkaudelle. Mutta Xiaocheng ei tullut töihin sen jälkeen. Omistaja koki, että autoa ei pitäisi "juosta" pitkälle, joten hän ajatteli käyttävänsä varakoodia ympäröivässä kaukosäätimessä toivovansa, että ihme ilmestyy. Tämän jälkeen omistaja käyttää kauko-ohjainta joka päivä painamalla ja odottaa kuulevansa sähköauton vastauksen. Toukokuun 6. päivän illalla omistajan sinnikkyys lopulta "osui iso onnea", vain pysäyttää auton hyväksi pieneksi otetulle paikalle. Tällä hetkellä poliisi on vapauttanut Xiao Chengin varkaudesta epäiltyään.