Kahdeksan tärkeintä akun huoltoa

- May 11, 2019-

1, akun täyden tehon ylläpitämiseksi, tulee ladata joka päivä, jotta akku olisi pitkäaikaisessa "täydellisessä" tilassa ja latauksen jälkeen uuden auton ensimmäisestä latauksesta ei tarvitse loppua lataa.

Paras latausaika on: laturin latausvalo muuttui vihreäksi ja latautui sen jälkeen noin 2 tunniksi, mutta latausaika on säädettävä 18 tunnin kuluessa.

2, säännöllinen syväpoisto: on suositeltavaa käyttää kaksi kuukautta syväpurkauksen jälkeen, ts. Pitkän matkan ratsastus, kunnes alijännitteen valo paistaa, teho loppuu, ja lataa sitten akun kapasiteetti.

3, kieltää virransäästön katoaminen: akun tehohäviön varastointi vaikuttaa käyttöikään, jos joutoaika on liian pitkä, sitä vakavampi akun vaurioituminen.

4, säännöllinen tarkastus: Jos uusi auto jatkaa matkaa 50 kilometriä, kolmen kuukauden kuluessa ajokilometrit pienenevät vakavasti, kuten yli kymmenen kilometrin, tällä hetkellä pitäisi löytää korjausasema akun tarkistamiseksi ja laturi.

5, vähentää suurta nykyistä purkautumisaikaa, voi pidentää akun käyttöikää, lisätä vaihteluväliä.

6, talven akun kapasiteetti, jossa lämpötilan lasku ja lasku on normaali ilmiö, kun lämpötila elpyi, sen toiminta palautui luonnollisesti.

7, pitkäaikainen pitää akun pinta puhtaana, varastointi auton on kielletty altistuminen auringolle, olisi laitettava viileään, ilmava kuiva paikka. 8, kesällä korkeassa lämpötilassa, latauksen tulee olla viileässä ja tuuletetussa paikassa. Parasta ladata 2-3 tuntia, 1 tunnin välein, lataa. Kun kylmä on talvella, yritä ladata sisätiloissa.