E-polkupyörät tai massakulutuksen suuntaukset

- May 06, 2019-

Joka päivä tien päällä voit nähdä katujen läpi kulkevia sähköpyöriä. Voidaan sanoa, että sähköpyörät ovat tulleet kolmannen ja neljännen tason kaupunkeihin, jotka lentävät hyvin ihmisten koteihin. Sähköpolkupyörien suosio ja suosio on lyhyt, mutta vaikutus on erittäin hyvä. Pyöräilijöiden ikä jakautuu eri vaiheissa, kuten suurmestarit, tädit, komeat pojat, kauniit kulmakarvat jne.

Mikä tekee sähköpyörät suosittuja?

E-polkupyörien edut

Sähköinen polkupyörä, jossa on akkua apuna, asennetut moottoriohjaimet, paristot, kuten mekaaniset ja sähköiset henkilökohtaiset kuljetusvälineet.

1, voit käyttää hyvin vaivaa teho ratsastus.

2, sähkö polkupyörän suunnittelun nopeus on erittäin nopea, liikunta nopeasti, varsinkin kaikissa maanosissa liikenneruuhkissa, ratsastus e-polkupyörää ei estetä, voi vapaasti shuttle liikenteen virtaus, virtaus, säästää aikaa tiellä. 3, parempaa laatua oleva sähköinen polkupyörä normaaliin käyttöön voi olla 3-4 vuotta tai jopa 5 vuotta, ja akkua voidaan käyttää noin puolitoista vuotta. Osta sähköinen polkupyörä 2500 yuania, keskimääräinen laskenta sähkönkulutuksesta, vuotuiset kuljetuskustannukset ovat vain 1000 yuania, verrattuna ajoneuvon omistamiseen, kuljetuskustannukset ovat paljon pienemmät. Se on myös kustannustehokkaampaa kuin bussin ottaminen.

E-polkupyörät eivät tuota hiilidioksidipäästöjä ja ovat ympäristöystävällisiä.

E-polkupyörien haitat

1, harjoitusetäisyys ei voi olla liian pitkä, yleensä 10-30 km / vrk, jos etäisyys on suurempi kuin enimmäisarvo, on parasta olla ajaa sähköpyörällä, jos liikakäyttöä, liiallista purkausta, voi aiheuttaa akun kapasiteetin katoamisen , joka vaikuttaa akun käyttöikään. 2, parhaillaan käytettävät paristot ovat lyijyakkujen huoltovapaita paristoja, GM-tyyppisiä paristoja, joissa käytetään lasikuitulevyn adsorptiotekniikkaa, sekä GEL-tyyppisiä kolloidisia paristoja, joissa käytetään kolloidista elektrolyyttitekniikkaa.

Koska sähköinen polkupyörän akku kuuluu useimmissa tapauksissa suurvirtaan, syväpurkaus, jos akun tasapaino on epäjohdonmukainen, vaikuttaa käyttöikään. 3, sähköinen polkupyörän liikunopeus on nopeampi, mutta ei ole vastaavia turvatoimenpiteitä pyöräilijöiden suojelemiseksi, pyöräilijät ovat haavoittuvia, varsinkin kääntämisen aikana.

Viime vuosien liikenneonnettomuuksien tilastoista käy ilmi, että sähkö polkupyörillä on paljon onnettomuuksia.

4, joka kerta enintään kaksi henkilöä, pieni kapasiteetti, ei sovellu perhematkustukseen.

E-polkupyörän trendit Ihmisten elintason paranemisen myötä ostovoima kasvoi vuosittain, monet perheet ostavat autoja, jotka ovat käteviä ajoittain. Mutta se ei tarkoita, että sähköisten polkupyörien markkinat kutistuvat tai jopa katoavat.

Sen sijaan perhe voi ostaa sähköpyörän, joka helpottaa pääsyä läheisiin vihannesmarkkinoihin, supermarketeihin ja niin edelleen joka päivä. Otetaan käyttöön sähköiset polkupyöräteollisuuden standardit, parannetaan sähköisen pyörän suorituskykyä, harjoituksen etäisyys pidempään, kestävämmät paristot, liikunta on turvallisempaa.