Sähköskootterin ohjaimien yleiset viat

- Jul 21, 2019-

Klektrinen moottorin ohjain: Se on komponentti, joka säätelee moottorin nopeutta ja on sähköajoneuvon sähköjärjestelmän ydin. Siinä on alijännite, virtaa rajoittava tai ylivirtasuoja.

1: Sähkölaitteen vaurioilla on yleensä seuraavat mahdollisuudet: moottorin vaurioiden aiheuttama; itsensä sähkölaitteen huono laatu tai riittämätön valintataso; johtuu laitteen löysästä asennuksesta tai tärinästä; moottorin ylikuormitus; virtalaitteen taajuusmuuttajan piirin vauriot Tai parametrin suunnittelu ei ole kohtuullinen.

2: Sähkömoottorin ohjaimen sisäisen virtalähteen vaurioilla on yleensä seuraavat mahdollisuudet: ohjaimen sisäinen piiri on oikosuljettu; oheisohjauskomponentti on oikosuljettu; ulkoinen johdin on oikosuljettu.

3: Sähkömoottorin ohjain toimii ajoittain. Mahdollisuuksia on yleensä useita: laite itse ajautuu korkeassa lämpötilassa tai matalassa lämpötilassa; ohjaimen kokonaissuunniteltu tehonkulutus aiheuttaa joidenkin laitteiden paikallisen lämpötilan olevan liian korkea ja laite itse siirtyy suojaustilaan; huono yhteys.

4: Liitäntäjohto on kulunut ja kosketinpistoke ei ole hyvin kosketuksissa tai pudonnut. Yleensä mahdollisuuksia on useita: johtimen valinta on kohtuuton; langan suojaus ei ole täydellinen; liittimen valinta ei ole hyvä; johtosarjan ja liittimen puristus ei ole vahva.

https://www.gevun.com/