Suljettu sähköajoneuvon rakenne ja käyttö

- May 19, 2019-

Suljetut sähköajoneuvot, joita kutsutaan myös sähköajoneuvoiksi tai kolmipyöräisiksi sähkömoottoreiksi, viittaavat lähinnä autoihin, joissa on katot, suojaa sateelta, suojahiekka on suljettujen sähköautojen edut.

Täysin suljetut sähköajoneuvot on jaettu seuraaviin: täysin suljetut sähköpyörät, sähköajoneuvot, sähköiset nelipyörät.

Suljettu sähköajoneuvorakenne Suljetut sähköajoneuvot käsittävät pääasiassa haarukat, kahvat, etupyörät, alustan, paristot, katot, takapyörät, karkaistut lasit, autonistuimet, sähköpyyhkimet, ovet ja niin edelleen. Sille on tunnusomaista etukehyksen kahva, alemman pään etupyörä ja takarunko, akku, rungon takaosa, takapyörä kotelon takana molemmilla puolilla, autosillan lasi katon etu- ja takapuolella, autonistuin, paneeli, korjauskansi, vasen ja oikea ovi, karkaistu lasi ja taustapeili oven yläpuolella.

Autokotelon takaosa on koristeltu auton nanokupilla.

Suljettu sähkökäyttöinen ajoneuvo Suljettuja sähköajoneuvoja käytetään lasten, vanhuusvaiheiden, kaupunkien ulkopuolella tapahtuvan kävely-, työmatkaliikenteen, matkustajaliikenteen, roskien puhdistuksen ja muiden tarkoitusten kuljetukseen.

Suljettujen sähköajoneuvojen etuna on sateelta suojaaminen ja suojaava hiekka.

Terve järki suljettujen sähköautojen käyttöön

Sinun ja muiden turvallisuuden vuoksi noudata liikennesääntöjä.

Sade ja lumi sää, huonot tieolosuhteet, hidasta hidasta, hidastua etukäteen, estä hätäjarru.

Kiinnitä erityistä huomiota alamäkeen ja kääntymään hidastamaan ja estämään auton polkumyyntiä.

Kun jarrutusta tarvitaan, jarru tarvittaessa sekä edessä että takana.

Lyijyakut yleensä käyttää 1-2 vuotta, sähköauton akun huolto, vaikuttaa suoraan akun käyttöikää, joten käyttäjän päivittäinen huolto akun on tehtävä seuraavat: 1, akku ei ole muistia, ei purkautumista;

2, ensimmäinen lataus, tulisi ladata jatkuvasti 18 tuntia;

3, suositellaan matkustamaan 30-35 km, lataa;

4, akku on ehdottomasti kielletty pitkään hyllyttynä ilman latausta. Pitkän aikavälin hyllyt ovat yleensä parasta puolen kuukauden välein täydentääkseen sähköä; 5, kehittää hyvä tapa jalka teho alhainen nopeus, kiipeily ja kuorma, jalka apua