Analyysi syistä, miksi sähköajoneuvot eivät ole kestäviä

- Jul 23, 2019-

Tietysti sähkömoottoripyörien osalta monet ihmiset löytävät tällaisen ilmiön. Jotkut sähköajoneuvojen omistajat käyttävät sähkömoottoripyöriä viisi tai kuusi vuotta vaihtamatta paristoja. Akun tila on edelleen erittäin hyvä, ja jotkut omistajat vaihtavat joka toinen vuosi pariston.

Monet ihmiset eivät ymmärrä sellaista tilannetta, johtuen siitä, että akun laatu on suhteellisen heikko? Jotkut ihmiset saattavat joutua sähkömoottoripyörän kolmeen väärinkäsitykseen. Nykyään meillä on luettelo sähkömoottoripyörän kolmesta suurimmasta virheestä. Monet ihmiset eivät tiedä.


Yksi väärinkäsitys, akku on käytetty ja latautunut. Kun monet ihmiset ostavat sähköajoneuvoja, sähköajoneuvojen myyjä kertoo omistajalle, että sähköajoneuvo on käytettävä ja ladattava, kun se on käytetty, mikä on parempi akun käyttöikään. Itse asiassa tämä lausunto ei ole hyvä, koska kun akku loppuu, tapahtuu erittäin ilmeinen sähkön menetys, jolla on suhteellisen suuri vaikutus akun käyttöikään. Oikea toiminta on sähköajoneuvon lataaminen, kun akun virta on saavuttanut loput 20%, jotta sähköajoneuvon akku ei menetä häiriötilannetta, ja se on myös paras latausmahdollisuus.


Väärinkäsitys 2, sähköautoa ei ladata pitkään aikaan. Tämä on erittäin tärkeää sekä sähköajoneuvoille että sähkömoottoripyörille, koska akut ovat aktiivinen aine. Kun akkua säilytetään pitkään, jotkut kemikaalit on eristettävä, joten oikea käyttötapa on autossa. Pidä akku täynnä, kun sitä ei käytetä pitkään aikaan, ja on parasta ladata ja purkaa varastoinnin aikana, jotta akun aktiivinen materiaali saa uudelleen virran. Siksi sähköautossa on sanonta, että sähköauto ei ole rikki, vaan rikki. Tietysti tämä lause on suosittu myös autoteollisuudessa.


Kolmen väärinkäsitys, pidä täyden vallan tila milloin tahansa. Tällaisessa tilanteessa on arvioitu, että monet pakko-oireisesti häiriintyvät ihmiset ovat aina huolissaan sähkömoottoripyöriensä puuttumisesta. Matkalla ei ole sähköä, joten joka kerta kun he käyttävät sähköautoa, ne latautuvat täyteen ja pitävät oman sähkönsä milloin tahansa. Auto on ladattu täyteen. Tämä tilanne aiheuttaa myös suuria vaurioita akulle, koska pitkäaikainen täyden tehon tila aiheuttaa sähkömoottoripyörän kuivumisen ja kuumenemisen, ja akulle pitkäaikaisen lataamisen aiheuttamat vahingot ovat vakavampia kuin akun menetykset. Siksi joissakin akkuissa on rummut ja muut ilmiöt, ja sen jälkeen sähkömoottoripyörän akku romutetaan kokonaan. Siksi omistajat näkevät sähkömoottoripyörää käytettäessä, onko heillä kolme edellä mainittua väärinkäsitystä. Ehkä nämä ovat samoja. Väärinkäsitys on sähköautosi elämän perimmäinen syy, joka ei ole yhtä hyvä kuin toiset.


https://www.gevun.com/