Sähköinen mopo aikuisille

Tähän aikuisten sähköiseen mopoon kuuluu 800 W moottori, joka nopeuttaa kiihtyvyyttä. Retro-italialainen muotoilu sopii yhteen huippuluokan ja erinomaisen rakennuslaadun kanssa.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotteen Kuvaus
Tämä aikuisten sähköinen mopo on varustettu 800 W moottorilla, joka nopeuttaa kiihtyvyyttä. Retro-italialainen muotoilu sopii yhteen huippuluokan ja erinomaisen rakennuslaadun kanssa.

Sähkömoottoria saa 48V / 60V / 80 voltin litiumparistosta, joka voidaan irrottaa sähkömoottorista latausta varten - ihanteellinen asiakkaille, joilla ei ole ulkoista latauspistettä. Voit ladata sen missä tahansa kotona, työssä tai kahvilassa.

Ominaisuuksiin kuuluvat LED-valot edessä ja takana, regeneratiivinen jarru, matkustajan pisteytyspisteet ja peruutusvaihde. On olemassa nykyaikainen digitaalinen näyttö. Takakoteloa ei ole (se pilaa mallin), mutta istuimen alla on erinomainen säilytystila.

Aikuisille tarkoitetulla sähköisellä mopolla on pieni koko, joka antaa sinulle mahdollisuuden päästä sisään ja ulos hissistä, joten voit viedä sen kotiin välttääkseen akun varkauden. Se on myös erittäin joustava ja kevyt liikkuvien autojen osalta, joten se soveltuu myös hyvin naisille. Se käyttää täysin automaattista robottilinjahitsausta sen yhtenäisyyden varmistamiseksi, joten sen hitsauslaatu on vakaa ja koko ajoneuvon turvallisuus on hyvä.

Tuotteen tekniset tiedot

Akun jännite

48V / 60V / 72V 20AH, lyijyhappo

Moottorivoima

800W

Maksiminopeus

40 - 60 km / h

Range per Charge

55-60KM

Renkaan tyyppi

Tyhjiörengas

Renkaan koko

300 * 100

Paino

75kg

Enimmäiskuormitus

145KG

Electric Moped

Electric Moped-1

Electric Moped-2

Palvelumme

1. OEM-valmistus tervetullut: Tuote, paketti ...

2. Näytejärjestys

3. Vastaamme tiedusteluosi 24 tunnin kuluessa.

4. lähetyksen jälkeen seuraamme tuotteita sinulle kahden päivän välein, kunnes saat tuotteet. jos sinulla on ideoita ja anna minulle palautetta.Jos sinulla on kysyttävää ongelmasta, ota yhteyttä meihin, tarjoamme ratkaisumallin sinulle.

Ohje

Q1. Mikä on pakkausehdot?

V: Pakkaamme tavarat tavallisesti neutraaleissa valkoisissa laatikoissa ja ruskeassa laatikossa. Jos sinulla on laillisesti rekisteröidyt patentit, voimme pakata tavarat merkkituotteisiin, kun olet saanut valtuutuskirjeesi.

Q2. Mikä on maksuehdot?

A: T / T 30% talletuksena ja 70% ennen toimitusta. Näytämme sinulle tuotteiden ja pakettien kuvat ennen saldon maksamista.

Q3. Mikä on toimitusehdot?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q4. Entä toimitusaika?

V: Ennakkomaksun vastaanottaminen kestää yleensä 30–60 päivää. Erityinen toimitusaika riippuu tilauksen kohteista ja määrästä.

Hot Tags: sähköinen mopo aikuisille, Kiina, valmistajat, toimittajat, mittatilaustyöt, tukkumyynti, hinta, myynti

Tutkimus

You Might Also Like