48V 1000W harjaton differentiaalimoottori taka-akselilla

Meidän 48V 1000W harjaton differentiaalimoottori, jossa taka-akseli sähköisille kolmipyöräisille tai sähköisille skoottereille. Voimme muokata differentiaalimoottoria asiakkaan tarpeiden mukaan.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotteen Kuvaus

Meidän 48V 1000W harjaton differentiaalimoottori, jossa taka-akseli sähköisille kolmipyöräisille tai sähköisille skoottereille. Voimme muokata differentiaalimoottoria asiakkaan tarpeiden mukaan. Riippumatta siitä, mikä sähköauto on, voimme antaa sinulle parhaan ratkaisun.

* Nimellisjännite: 48V

* Teho: 800-1200W

1

Ominaisuudet ja edut

1. Käytä korkealaatuista päällystettyä kuparilangasta (Lämpötilakestävyys 130 ℃)

2. Käytä korkean lämpötilan kestäviä magneetteja (maksimilämpötila 120 ℃)

3. Käytä kuuluisan Honeywellin tuotemerkin anturia

Tuotenäyttely

2

3

4

5

6

7

Työpaja

45

Olemme ammattimainen harjaton DC-moottoreiden ja harjaton differentiaalimoottorin valmistaja, joka yhdistää kehitystyön ja tuotannon yhdessä. Yhtiömme on puhdas tuotantoympäristö, kehittyneet tuotantolaitteet ja täydellinen tiimi. Tuotteita käytetään laajalti: sähköpyörät, sähkömoottoripyörät, sähköautot, sähköautot ja niin edelleen. Tuotteitamme, laatua, palvelua tunnistaa teollisuus. Tervetuloa ystävät tulevat käymään, ohjausta ja liike-elämän neuvotteluja.

Hot Tags: 48v 1000w harjaton differentiaalimoottori taka-akselilla, Kiina, valmistajat, toimittajat, mittatilaustyöt, tukkumyynti, hinta, myynti

Tutkimus

You Might Also Like